Smart house

Daljinsko upravljanje i nadgledanje iz Hargassnera ​

Rešenje za pametni dom
Krenimo - pređite na novu aplikaciju Hargassner

1) App – daljinski upravljač

Kotlovima Hargassner se može vrlo lako upravljati putem aplikacije Hargassner na smart telefonu ili tabletu. Pomoću novog Hargassner APP-a možete lako i brzo prilagoditi postavke kotla i proveriti informacije iz kotla kad god i gde god bili.

Smart telefon i tablet

Ovako izgleda nova aplikacija kompanije Hargassner. Sa korisničkim interfejsom koji je savršeno dizajniran da zadovolji zahteve kupaca, siguran je, jednostavan i nadasve intuitivan. Pristup vašem sistemu grejanja sada je moguć širom sveta. Važne poruke se odmah prenose na vaš mobilni uređaj putem push poruke ili e-pošte. Ovo vam omogućava da u svakom trenutku znate status svog sistema grejanja.

Web aplikacija - verzija

Pored brzog i jednostavnog pristupa putem smart telefona ili tableta, sada vam nudimo i mogućnost pristupa sistemu grejanja putem vašeg web pretraživača. Na web.hargassner.at možete se lako prijaviti sa postojećim korisničkim imenom i lozinkom. Ova aplikacija pruža vam još detaljnije opcije podešavanja i dobićete dodatne informacije kao što su prikazi dugoročnih dijagrama.