Sistemi grejanja na biomasu iz kompanije Hargassner

Hargassner ima pravi napredni sistem grejanja za sve potrebe. Od porodičnih kuća do velikih sistema za stambene komplekse, hotele, javne zgrade i velike farme. Naši kotlovi na pelet, drvnu sečku i cepanice postavljaju nove standarde što se tiče tehnologije sagorevanja i korišćenja upravljačkih i mehaničkih sistema.

Kotlovi na pelet

Kotlovi na pelet

Udobnost, efikasnost, ekološka prihvatljivost: Samo nekoliko karakteristika koje se odnose na naše kotlove na pelet. Kao i svi naši kotlovi na biomasu, i naše sisteme grejanja na pelet odlikuje fleksibilnost i bogatstvo varijanti. Na ovaj način osiguravamo da imamo adekvatno rešenje za sve potrebe.
Detaljnije

Kotlovi na sečku

Kotlovi na sečku

Kotlovi na drvnu sečku Hargassner omogućavaju CO2 neutralno i energetski efikasno grejanje - jednim od najjeftinijih goriva. Nivoi efikasnosti od 95%, energetska oznaka A++ i nivoi performansi do 2000 kW govore sami za sebe.
Detaljnije

Industrijski kotlovi

Industrijski kotlovi

Naši kotlovi su dizajnirani za kontinuirani rad visokih performansi. Sa sistemima do 2500 kW snage, nudimo širok asortiman! Ciljne grupe ovih industrijskih kotlova su od gastronomije i hotela do toplana i velikih komercijalnih i industrijskih preduzeća.
Detaljnije

Kontejnerske kotlarnice

Konterjnerske kotlarnice

Nemate odgovarajući prostor za kotlarnicu na sečku ili pelet? Nema problema, moduli za grejanje kompanije Hargassner su najpovoljnija opcija! Dostupno i u različitim verzijama dizajna.
Detaljnije

Automatika i upravljanje krugovima grejanja

Automatika i upravljanje krugovima grejanja

Optimalno koordinirani sveobuhvatni program upravljanja za Hargassner sisteme grejanja.

1. Kontrola preko Touch displeja
2. Vođenje krugova grejanja
3. Smart house
Detaljnije

Sistemi za ubacivanje energenta

Sistemi za ubacivanje energenta

Pomoću novog razvijenog sistema vertikalnog punjenja drvne sečke, teško dostupne prostorije mogu se lako napuniti gorivom. Na primer, konforno punjenje skladišnih prostorija na gornjim spratovima bez odgovarajućih pristupnih puteva. Usipni koš za punjenje je dostupan u dva različita formata: 2,10 m i 2,80 m dužine, sa ili bez odgovarajućih transportnih točkova.
Detaljnije
600x600m0.kwk-compressor-271

KWK sistemi za proizvodnju struje

KWK sistemi za proizvodnju struje

Apsolutni svestrani sistem grejanja na biomasu: Kombinovana toplotna i električna energija (KWK) - toplota i električna energija proizvode se samo jednim uređajem.
Detaljnije
solarkollektoren.1193

Solarni paneli

Solarni paneli

Efikasni vakumski i pločasti solarni kolektori

Hargassner je potpisao saradnju sa kompanijom Thermosolar 2020. godine. Thermosolar je jedan od najiskusnijih proizvođača solarne opreme - sa više od 40 godina iskustva u solarnoj tehnologiji.
Detaljnije
puffer-ganz.1098

Rezervoari vode Hargassner

Rezervoari vode Hargassner

Akumulacioni rezervoari za toplu vodu- za svaku potrebu savršeno rešenje.
Detaljnije