Ekološki održivo daljinsko grejanje​

Rešenja visokih performansi projektovana prema zahtevima kupca

Ekološki održivo daljinsko grejanje​

Rešenja visokih performansi projektovana prema zahtevima kupca

Daljinsko grejanje

Rešenja za daljinsko grejanje budućnosti: održivi sistemi grejanja

Izuzetno robusni kotlovi na drva i na pelet od 180 kW do 2500 kW su specijalnost GILLES-HARGASSNER -a. Oni omogućavaju ekološki prihvatljivu i CO2 neutralnu proizvodnju toplote. Zahvaljujuci našem dubokom iskustvu u industriji, kotlovi za daljinsko grejanje su dizajnirani za kontinuiran, dugotrajan i efikasan rad, korišćenjem čvrstih komponenti kao i upravljačkih elementa u skladu sa industrijskim standardima i motora od isključivo kvalitetnih Austrijskih i Nemačkih proizvođača. Direktan servis proizvođača i brza direktna isporuka rezervnih delova zaokružuju prednosti GILLES-HARGASSNER sistema grejanja.

Grejanje na pelet i drva
proizvedeno u Austriji:

iz Wenga do cele Evrope

Picture25

Niski troškovi grejanja

Rad kotlovskog sistema za daljinsko grejanje na pelet, sečku, biogena goriva (npr. kočanjku od kukuruza, sojina slama, slama uljane repice itd.) i otpadno drvo (npr. orezovinu od voća i vinove loze, piljevina itd.) ne karakteriše samo odlična ekološka ravnoteža i visoka efikasnost, već rezultira i niskim troškovima grejanja! GILLES-HARGASSNER takođe isporučuje sisteme grejanja na drvnu sečku i pelet koji su precizno dimenzionirani i tehnički opremljeni u skladu sa specifičnim zahtevima. To osigurava pouzdan rad u praksi.

fernwaerme_2

Tehnologija prilagođena gorivu

Bilo da se radi o konvencionalnoj drvnoj sečki ili peletu svih vrsta, drvnom otpadu, kukuruznoj kočanjki, slonovoj travi, sojinoj slami ili drugim biogenim gorivima, GILLES-HARGASSNER nudi pravi sistem sagorevanja za svaku vrstu goriva. Bilo da je suvo ili veoma vlažno gorivo GILLES-HARGASSNER ima pravo rešenje. Svi kotlovi za daljinsko grejanje GILLES-HARGASSNER imaju potpuno automatsko čišćenje izmenjivača toplote i to bez prekida rada postrojenja. Efikasnost kotlova do 95% govori sama za sebe.

container

Pametno rešenje za svaku situaciju

Gilles-Hargassner ulaže u mnogo detalja. Sa kompaktnim rešenjem spremnika za gorivo, kompletni sistemi grejanja, uključujući skladištenje goriva mogu se brzo i jeftino instalirati . Takođe se mogu savršeno prilagoditi specifičnim zahtevima na licu mesta. Kontrolna jedinica koju je razvio sam GILLES-HARGASSNER je takođe revolucionarna. Sa ekranom od 10.1 inča, osetljivim na dodir, kotlom se može jednostavno upravljati iz bilo kog kraja sveta, u bilo kom trenutku, putem interneta.

Pouzdanost u radu

Daljinsko grejanje nosi sa sobom veliku odgovornost. Stoga, je još važnije da proizvođač poznaje savršeno svoj sistem, kao i njegove sastavne delove iznutra. U slučaju da se desi bilo kakav problem, potrebno je da se brzo indetifikuje i još brže obezbedi odgovarajuće rešenje. Havarije se svode na minimum zahvaljujući pomoći naših eksperata, zatim činjenici da u svakom trenutku držimo veliki lager rezervnih delova, neophodnih za neometano funkcionisanje celog sistema, kao i brzom reagovanju naše sopstvene servisne službe. Ovo važi za celu Evropu.

Besplatno i neobvezujuće, bilo bi nam zadovoljstvo da vas posavetujemo!

Naš servis za ugodno i bezbrižno grejanje!