Idealno rešenje za grejanje hotela i spa centra​

Grejanje peletom ili drvnom sečkom štiti životne sredine.

Idealno rešenje za grejanje hotela i spa centra

Efikasno rešenje za potrebe hotelijerstva

Hoteli/zgrade

Od planinskih hotela u ski centrima preko banjskih hotela i spa centara:

Već decenijama, GILLES-HARGASSNER industrijski sistemi grejanja su prepoznatljivi po maksimalnoj pouzdanosti u teškom i neprekidnom korišćenju. Gilles-Hargassner kotlovske sisteme karakterišu čvrste komponente, ekskluzivna upotreba kontrolnih elemenata, prema industrijskim standardima i motori renomiranih proizvođača iz Austrije i Nemačke. Upravo pouzdanost, kao i niski troškovi korišćenja su razlog zašto se Gilles-Hargassner kotlovi nalaze u najelitnijim hotelima širom Evrope, kao i u stambenim kompleksima, obezbeđujući svojim vlasnicima značajne uštede ali pre svega sigurnost u radu.

Grejanje na pelet i drva
proizvedeno u Austriji:

iz Wenga do cele Evrope

businesswoman-call-center-office_1098-984

Brz servis i nabavka rezervnih delova

Kao proizvođači poznajemo naše sisteme i sve njihove pojedinačne delove iznutra. Stoga, brzo možemo identifikovati uzroke problema i garantovati brzo rešenje. Sve delove koji su neophodni za rad držimo na zalihama, a sopstveni servisni tehničari lično obezbeđuju da se prekidi rada svode na minimum. Takođe smo dostupni da u svakom trenutku savetujemo i pomažemo našim kupcima širom Evrope!

schweisser

Niski troškovi grejanja

Rad kotlovskog sistema za daljinsko grejanje na pelet, sečku , biogena goriva (npr. kočanjku od kukuruza, sojina slama, slama uljane repice itd.) i otpadno drvo (npr. orezovinu od voća i vinove loze, piljevina itd.) ne karakteriše samo odlična ekološka ravnoteža i visoka efikasnost, već rezultira i niskim troškovima grejanja! GILLES-HARGASSNER takođe isporučuje sisteme grejanja na drvnu sečku i pelet koji su precizno dimenzionirani i tehnički opremljeni u skladu sa specifičnim zahtevima. To osigurava pouzdan rad u praksi.

pel-display-compressor.600x600m0.229

Visok nivo komfora po odličnim cenama

Niko ne želi da se bori sa nepotrebno komplikovanim operativnim sistemom. GILLES-HARGASSNER sistemi grejanja su vrlo jednostavni za upravljanje. Intuitivno navođenje menija sa slikama čini radnju upavljanja grejanjem jednostavnim poput dečije igre.Kontrola putem smart telefona ili tableta omogućava vam nadgledanje i kontrolu sistema čak i dok ste na odmoru. Dobar odnos cene i kvaliteta naših kotlova i jeftini grejni materijal obezbeđuju brzi povrat vaše investicije.

Autohtono gorivo, CO2 neutralno, održivo i postojano za budućnost

Bez obzira da li koristite drvnu sečku, pelet ili cepanice, korišćenje drveta kao regenerativne sirovine, značajno umanjuje vašu emisiju CO2. Regionalna dodana vrednost takođe obezbeđuje lokalne poslove, za razliku od fosilnih goriva i gasa. Savremena tehnologija sagorevanja i upravljanja osigurava visoko efikasno i čisto sagorevanje.

Besplatno i neobvezujuće, bilo bi nam zadovoljstvo da vas posavetujemo!

Naš servis za ugodno i bezbrižno grejanje!