Individualna rešenja za grejanje rađena po meri

Naša pokretačka snaga​

Fasciniranost tehnologijom

Oduvek su nas nadahnjivala praktična i komforna rešenja za grejanje prilagođena klimi i životnoj sredini. Kao pionir u proizvodnji grejanja na biomasu, GILLES-HARGASSNER imao je ključnu ulogu u uvođenju optimizacije sagorevanja, koristeći lambda sondu za čisto i efikasno sagorevanje. Kao jedan od prvih proizvođača CO2-neutralnog grejanja na pelet i grejanja na sečku, dobili smo Austrijsku eko značku.

Naš cilj je da učinimo stvari boljim, čime smo zaslužni za mnogobrojne međunarodne nagrade i priznanja. Ponosni smo na naše kupce koji su nam ukazali poverenje, kao i na domaće i internacionalne reference koje su nas učinile još ponosnijim.

Bliskost sa krajnjim kupcem​

Posvećenost direktnom kontaktu s kupcima još od osnivanja 1984. godine.

Od samog početka nam je bilo važno da budemo što bliži kupcu i njegovim željama kako bismo razvili prilagođene sisteme grejanja na pelet i drvnu sečku. Praktično iskustvo iz naših usluga planiranja, dizajna, instalacije i održavanja preliva se direktno u naš razvoj proizvoda, što osigurava visoke praktične i korisničke koristi, a u krajnjem ishodu i koristi našim instalaterima i prodajnim partnerima.

To se podjednako odnosi na direktan kontakt sa našim servisnim odeljenjem, koje se tako brže i kompetentnije bavi tehničkim pitanjima i isporukom rezervnih delova.

GILLES-HARGASSNER centar u Wengu

Evropski centar izvrsnosti

Sa GILLES-HARGASSNER centrom u Wengu ostvarili smo svoj san da možemo da predstavimo naša dostignuća i proizvode u vrhunskom okruženju. Ovaj trening centar otvoren je ne samo za naše kupce, već i za zaposlene i prodajne partnere iz Austrije i cele Evrope, pružajuci mogućnost da iz prve ruke saznaju o svim našim tehničkim dostignućima. Ovim se osigurava da se svi GILLES-HARGASSNER sistemi grejanja na biomasu koriste na najbolji mogući način, bez obzira na mesto upotrebe.