Kontrola preko Touch displeja

Automatika Lambda Touch Tronic
Za sve Hargassner kotlove​

Naslonite se i uživajte – sve ostalo čini vaš sistem grejanja!
Hargassner Lambda Touch Tronic karakteriše izvanredna, natprosečna struktura i jednostavan rad.

Upravlja celokupnim sistemom grejanja od sagorevanja do krugova grejanja . Radi sa vremenskom kompenzacijom, prepoznajući promenjene uslove u ranoj fazi.

Kao rezultat, kotao uvek radi u optimalnom opsegu snage, što znači da kupac može uštedeti na energentu i izbeći nepotrebne troškove.

Displej Lambda-Touch-Tronic prikazuje vam kotao koji se ne zagreva.

Na ekranu se prikazuje potpuno napunjen i zagrejan kotao. Krugovi grejanja isporučuju toplotu u pojedinačne životne prostore.

Kotao radi samo na pola snage. Kružni krugovi grejanja isporučuju toplotu u pojedinačne životne prostore.

Upravljanje krugovima grejanja

Lambda Hatronic može da kontroliše nekoliko nezavisnih krugova grejanja. Detaljno, kupac može da definiše širok spektar postavki, npr. on postavlja koji krug grejanja u koje doba dana želi koju sobnu temperaturu.

Zagrevanje vode za domaćinstvo

Vi samo podesite temperaturu kotla i vreme punjenja koje želite. Ostalo čini vaša automatika!
Još jedna prednost i razlika kod ostalih proizvođača kotlova je automatska kontrola prioriteta kotla. Ovo radi na principu da se krugovi grejanja smanjuju samo na kratko tokom punjenja kotla, kako ne bi došlo do pada sobne temperature. Uvek ostaje ugodno toplo u vašem domu!

Za solarne sisteme grejanja

Da bi mogao da kombinuje tehnologiju grejanja na drvnu sečku / pelet sa solarnim sistemom grejanja, Hargassner je razvio praktičnu opciju za Lambda Hatronic. Prvo, koristi se solarna energija uskladištena u panelima i baferu, dok se sistem grejanja na pelet ili drvnu sečku uključuje samo kada je to potrebno, pri čemu toplota ide direktno u stan i nije privremeno uskladištena u baferu.