Industrijski kotlovi

Efikasna rešenja za potrebe industrije.

Pravi kotao za svaku potrebu​

Efikasna rešenja za potrebe industrije.

Industrija

Od drvne i prehrambene industrije, mlekara do velikih komercijalnih preduzeća:

Već decenijama, GILLES-HARGASSNER industrijski sistemi grejanja su prepoznatljivi po maksimalnoj pouzdanost u teškom i neprekidnom korišćenju. Zbog naše originalne specijalizacije za velike kotlove snage 180 kW, u ovoj oblasti imamo posebno znanje. Ove kotlovske sisteme karakterišu čvrste komponente, ekskluzivna upotreba kontrolnih elemenata prema industrijskim standardima i motori renomiranih proizvođača iz Austrije i Nemačke. U zavisnosti od specifičnih zahteva i goriva koje se koristi (drvne sečke, peleta, biogena goriva) svi projekti se planiraju i dimenzionišu u skladu sa specifičnim potrebama. Sa sistemima do 2,5 MW, GILLES-HARGASSNER nudi jedinstveno širok asortiman!

Grejanje na pelet i drva
proizvedeno u Austriji:

iz Wenga do cele Evrope

gewerbe_1

Dizajniran za vrhunske performanse

Sa našim bogatim iskustvom u praktičnim zahtevima rešenja za grejanje i snabdevanje toplom vodom u industrijskom segmentu, svi GILLES-HARGASSNER sistemi su dizajnirani za kontinuiranu upotrebu visokih performansi. Izuzetno čvrste komponente sa debelim čeličnim pločama podjednako su sastavni deo naših proizvoda kao i kontrolni elementi u skladu sa industrijskim standardima i motori isključivo kvalitetnih Austrijskih i Nemačkih proizvođača.

grossanlagen_1

Tehnologija za svaku potrebu

GILLES-HARGASSNER nudi pravi sistem za sagorevanje svake vrste materijala u širokom spektru goriva na bazi biomase i otpadnih organskih materija - od konvencionalnih, drvne sečke ili peleta svih vrsta do otpadnog drveta, kukuruzne kočanjke, orezovine od vinove loze, slame uljane repice, sojine slame i drugih biogenih goriva. GILLES-HARGASSNER ima pravo rešenje za gorivo u rasponu od veoma suvog do vrlo vlažnog. Za sve kotlove osmišljen je potpuno automatski sistem za čišcenje izmenjivača toplote koji funkcioniše bez prekida rada, a nivo efikasnosti kotlova do 95% govori sama za sebe.

gewerbe_3

Upravljačke jedinice prema industrijskim standardima

Automatika GILLES-HARGASSNER Touch Industrija, predstavlja naprednu inovaciju u industrijskom sektoru. Poseban naglasak stavljen je na pojednostavljeno rukovanje, što je rezultiralo vrhunskim upravljačkim procesima i postupcima koji osiguravaju, da se čak i komplikovani parametri sagorevanja mogu lako intuitivno podesiti. Veliki ekran u boji od 10,1 inča dizajniran je u skladu sa opštim industrijskim standardima. Upravljačka jedinica može se precizno prilagoditi specifičnim potrebama korisnika, što znači da se različiti zahtevi kupca mogu brzo i optimalno implementirati. Sistem se može nadgledati i kontrolisati preko interneta sa bilo kog mesta na svetu. Smanjite troškove održavanja korišcenjem visokokvalitetnih komponenti. Komponente sistema Bernecker & Rainer ispunjavaju najviše tehničke standarde u industriji, a hibridni prekidači motora su i do deset puta izdržljiviji, od mehanički upravljanih prekidača, za zaštitu motora zahvaljujući poluvodičkoj tehnologiji bez habanja.

Brz servis i nabavka rezervnih delova

Kao proizvođači poznajemo naše sisteme i sve njihove pojedinačne delove iznutra. Stoga, brzo možemo identifikovati uzroke problema i garantovati brzo rešenje. Sve delove koji su neophodni za rad držimo na zalihama, a sopstveni servisni tehničari lično obezbeđuju da se prekidi rada svode na minimum. Takođe smo dostupni da u svakom trenutku savetujemo i pomažemo našim kupcima širom Evrope!

Besplatno i neobvezujuće, bilo bi nam zadovoljstvo da vas posavetujemo!

Naš servis za ugodno i bezbrižno grejanje!