Čista savest bez ugrožavanja komfora?

Grejanje peletom ili drvnom sečkom štiti životne sredine.

Budi pametan

Kome trebaju nafta i gas kad možemo koristiti drvo?

Domaćinstva

Modernizacija, novogradnja i zamena kotla, pravo rešenje za grejanje, za svaku namenu:

Ekološki sistemi grejanja, precizno prilagođeni vašim zahtevima. Gilles-Hargassner nudi efikasne kotlove, koji pružaju najbolja rešenja za obnovljive energente, veoma niska emisija, visoka efikasnost i mala potrošnja. Gilles-Hargassner rešenja za pelet, drvnu sečku i cepanice su garantovano održiva i CO2 neutralna!

Grejanje na pelet i drva
proizvedeno u Austriji:

iz Wenga do cele Evrope

Picture21

LAKO UPRAVLJANJE
Visok nivo komfora po odličnim cenama

Niko ne želi da se bori sa nepotrebno komplikovanim operativnim sistemom. GILLES-HARGASSNER sistemi grejanja su vrlo jednostavni za upravljanje. Intuitivno navođenje menija sa slikama čini radnju upavljanja grejanjem jednostavnim poput dečije igre.Kontrola putem smart telefona ili tableta omogućava vam nadgledanje i kontrolu sistema čak i dok ste na odmoru. Dobar odnos cene i kvaliteta naših kotlova i jeftini grejni materijal obezbeđuju brzi povrat vaše investicije.

schweisser

ISKUSTVO OD 1984
Kvalitetan i robustan za dug radni vek

Naše značajno iskustvo sa industrijskim sistemima grejanja odražava se i na naše manje sisteme. Izrazito robustan dizajn i debele čelične ploče garantuju maksimalnu dugotrajnost. Sve upravljačke elemente i motore proizvode kvalitetni renomirani proizvođači iz Austrije i Nemačke. Sav dizajn, inženjering, elektro inženjerstvo, dizajn i softver razvijeni su u kompaniji GILLES-HARGASSNER.

planung

INDIVIDUALNO PLANIRANJE
Know how direktno od proizvođača

Mi u GILLES-HARGASSNER-u znamo svoje proizvode i tačno znamo kako da najbolje ispunimo vaše zahteve. Stoga, možemo da prilagodimo sistem grejanja vašim individualnim potrebama. Instaliraće ga takođe jedan od naših sopstvenih monterskih timova ili odabrani partneri za instalaciju.

Autohtono gorivo, CO2 neutralno, održivo i postojano za budućnost

Bez obzira da li koristite drvnu sečku, pelet ili cepanice, korišćenje drveta kao regenerativne sirovine, značajno umanjuje vašu emisiju CO2. Regionalna dodana vrednost takođe obezbeđuje lokalne poslove, za razliku od fosilnih goriva i gasa. Savremena tehnologija sagorevanja i upravljanja osigurava visoko efikasno i čisto sagorevanje.

Besplatno i neobvezujuće, bilo bi nam zadovoljstvo da vas posavetujemo!

Naš servis za ugodno i bezbrižno grejanje!