Hargassner tehnologija grejanja
Porodična kompanija sa tradicijom i srcem.

Priroda je naš spas. Zdrav život nije moguć bez zdrave prirode. Zbog toga smo sebe videli kao pionire u ekološki prihvatljivom grejanju na obnovljive izvore još od osnivanja kompanije 1984. godine. Ovaj pionirski duh još uvek nije slomljen jer smo postavili cilj da budemo i ostanemo najbolji kada je u pitanju biološko grejanje. Radi životne sredine i budućih generacija.

Hargassner je pionir ekoloških sistema grejanja od osnivanja kompanije 1984. Ovaj pionirski duh ostaje neumoljiv i naš cilj da budemo na vrhu još dugo zarad naseg okruženja!

Ponosni smo na više od 35 godina iskustva i na hiljade zadovoljnih klijenata. Zadovoljstvo kupaca u kombinaciji sa ekološkom prihvatljivošću primarni su ciljevi naše filozofije i glavni su atributi koji određuju uspešan put u budućnost kompanije.

Marka Hargassner

Najniže emisije najvećom efikasnošću, maksimalnim komforom i dugim vekom trajanja karakterišu brend HARGASSNER. Ipak, ne oklevamo da proučimo dokazane elemente naših proizvoda kako bismo sutra lansirali bolje proizvode. Naglasak na istraživanju i upravljanju kvalitetom je naše moderno razumevanje tradicije.

Hargassner činjenice

0
radnih kotlova
0
kotlova godišnje
0 +
kvalifikovanih zaposlenih

Hargassner Biomass - Centar za tehnologiju grejanja

Hargassner nudi svojim klijentima i zainteresovanim stranama proizvodnu bazu sa preko 30 000 m², uključujući veliko odeljenje za istraživanje i razvoj i centar za obuku za servisno i instalaciono osoblje širom sveta.

Hargassnerovi proizvodi dobili su brojne nagrade i sertifikate. Nagrada Energi Genie 2007, 2013, 2015 i 2017 na „Sajmu uštede energije“ u Velsu / Austrija. 1. nagrada na međunarodnom takmičenju za inovacije za „Drvnu energiju“ u Francuskoj 2000, 2007, 2008, 2009, 2010, 2014, 2015 i 2017.

Najnovija proizvodna tehnologija i kvalifikovani zaposleni odgovorni su za proizvode visokih performansi – Proizvedeno u AUSTRIJI.