Mojih 30.000 dama moraju uvek biti u toplom!

Kvalitet bez greške od GILLES-HARGASSNER – isproban i testiran

Od hale za jahanje do soba za goste…sve dobro zagrejano​

Precizno planiranje projekata prema individualnom zahtevu.

Poljoprivreda

Nepobedivo robustan: visoko efikasno rešenje za grejanje za stalnu upotrebu​

Gilles-Hargassner sistemi grejanja na drva i grejanja na drvnu sečku dokazali su se efikasnim već decenijama. Zahvaljujuci robusnoj tehnologiji, pokazali su se pouzdanim posebno za tešku i kontinuiranu upotrebu. Izuzetna efikasnost, vrlo niske vrednosti emisija, lako korišćenje drvne sečke (čak i sa različitim sadržajem vlage) i mogućnost grejanja cepanicama čine da GILLES-HARGASSNER rešenja za grejanje postanu prvi izbor u poljoprivredi.

Grejanje na pelet i drva
proizvedeno u Austriji:

iz Wenga do cele Evrope

ROBUSTAN DIZAJN
Pouzdana tehnologija

Prepoznatljiva robusnost sistema GILLES-HARGASSNER potiče iz našeg iskustva u industrijskom sektoru. Razvili smo posebno masivan dizajn sa debelim čeličnim pločama za industrijsku primenu i preneli ovaj nivo kvaliteta sa profesionalnog na korisnički segment. Shodno tome, sve upravljačke elemente i motore proizvode isključivo renomirani proizvođači iz Austrije i Nemačke. Sav inženjering, elektro inženjerstvo, dizajn i softver razvijeni su u kompaniji GILLES-HARGASSNER.

SPOKOJNOST
Brz servis i nabavka rezervnih delova

Kao proizvođači poznajemo naše sisteme i sve njihove pojedinačne delove iznutra. Stoga, brzo možemo identifikovati uzroke problema i garantovati brzo rešenje. Sve delove koji su neophodni za rad držimo na zalihama, a sopstveni servisni tehničari lično obezbeđuju da se prekidi rada svode na minimum. Takođe smo dostupni da u svakom trenutku savetujemo i pomažemo našim kupcima širom Evrope!

INTUITIVNA KONTROLA Ušteda vremena zahvaljujući jednostavnim operativnim konceptima

Niko ne želi da se bori sa nepotrebno komplikovanim operativnim sistemom. GILLES-HARGASSNER sistemi grejanja su vrlo jednostavni za prilagođavanje i upravljanje. Intuitivno navođenje menija sa slikama čini radnju upavljanja grejanjem jednostavnim poput dečije igre. Kontrola putem smart telefona ili tableta omogućava vam nadgledanje i kontrolu sistema čak i dok ste na odmoru. Dobar odnos cene i kvaliteta naših kotlova i jeftini grejni materijal obezbeđuju brzi povrat vaše investicije.

Individualno planiranje.

Činjenica da GILLES-HARGASSNER razvija vlastiti hardver i softver znači da naše proizvode detaljno poznajemo. To nam omogucava da 100% ispunimo vaše zahteve i potrebe, na primer kada je u pitanju pronalazak najboljeg rešenja za date prostorne uslove. Individualno planiranje i instalacija od strane naših sopsvenih timova za instalaciju osiguravaju visoku operativnu sigurnost.

Besplatno i neobvezujuće, bilo bi nam zadovoljstvo da vas posavetujemo!

Naš servis za ugodno i bezbrižno grejanje!