Daljinski nadzor sistema za grejanje

Preuzmite kontrolu nad temperaturom, troškovima i potrošnjom energije.

Rešenje za pametni dom
Krenimo - pređite na novu aplikaciju Hargassner​

App - daljinski upravljač

Kotlovima Hargassner se može vrlo ugodno upravljati putem aplikacije Hargassner na pametnom telefonu ili tabletu. Pomoću novog Hargassner APP-a možete lako i brzo prilagoditi postavke kotla i proveriti informacije iz kotla kad god i gde god.

PAMETNI TELEFON I TABLET

Tako se predstavlja nova aplikacija kompanije Hargassner. Sa korisničkim interfejsom koji je savršeno dizajniran da zadovolji zahteve kupaca, siguran je, jednostavan i razumljiv. Pristup vašem sistemu grejanja sada je moguć širom sveta.

Važne poruke se odmah prenose na vaš mobilni uređaj putem push poruke ili e-pošte. Ovo vam omogućava da u svakom trenutku znate status svog sistema grejanja.

WEB-APLIKACIJA-VERZIJA

Pored brzog i jednostavnog pristupa putem pametnog telefona ili tableta, sada vam nudimo i mogućnost pristupa sistemu grejanja putem vašeg web pregledača.

Na www.hargassner.at možete se lako prijaviti sa postojećim korisničkim imenom i lozinkom. Ova aplikacija pruža vam još detaljnije opcije podešavanja i dobićete dodatne informacije kao što su dugoročni prikazi dijagrama.

Pocetna strana, kad se misem skroluje na dole, odeljak ispod kategorija (Katalozi, Kalkulator, O Biomasi i Kontroli preko interneta) nalaze se četiri kvadratića ispunjenih informacijama.